Pizzadeig uten gjær blir faktisk flat. Veldig flat.
Pizzadeig uten gjær blir faktisk flat. Veldig flat.
This entry was posted on fredag 4. desember 2009 at 8:12 pm and is filed under Diverse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Komper uten potetmel blir potetsuppe.
pizza ER flat mat…
Jeg ler så jeg griner…..
Hehe, glemte du gjæren?
Pizzabunn med bakepulver fungerer forresten greit, bare lag den litt løsere enn vanlig deig og bruk mye bakepulver.
Har gjort mye verre baketabber enn det der jeg, salt istedenfor sukker gir spennende bakverk…
Kjip måte å finne det ut på. Håper du hadde noe annet i reserve 🙂 Peisen ble forresten kjempefin med hvit omramming! Ha en fortsatt fin helg. P. S. Send meg adressen din slik at du får Petit Poison i posten 🙂
Hahahahahaha!!
(Unnskyld!)
ekte italiensk pizza!