Learning by doing

Pizzadeig uten gjær blir faktisk flat. Veldig flat.

7 svar til Learning by doing

  1. merete sier:

    Komper uten potetmel blir potetsuppe.

  2. AnitaK sier:

    pizza ER flat mat…

  3. Anne sier:

    Jeg ler så jeg griner…..

  4. mimouna sier:

    Hehe, glemte du gjæren?

    Pizzabunn med bakepulver fungerer forresten greit, bare lag den litt løsere enn vanlig deig og bruk mye bakepulver.

    Har gjort mye verre baketabber enn det der jeg, salt istedenfor sukker gir spennende bakverk…

  5. Elisabeth sier:

    Kjip måte å finne det ut på. Håper du hadde noe annet i reserve🙂 Peisen ble forresten kjempefin med hvit omramming! Ha en fortsatt fin helg. P. S. Send meg adressen din slik at du får Petit Poison i posten🙂

  6. Kiwa sier:

    Hahahahahaha!!

    (Unnskyld!)

  7. Vivi sier:

    ekte italiensk pizza!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: