Her hekles!

Nok en gang har jeg hoppa på en utfordring, og skal det være noen vits må det selvfølgelig være en skikkelig utfordring. Denne gangen er det Tour de France som får meg til å stå på ekstra. Ikke at jeg har gravd fram en av syklene fra garasjen, neida, Hushovd & co klarer seg nok helt fint uten meg.

Utfordringen går ut på å få ferdig et prosjekt i løpet av de dagene TdF varer, og denne gangen er jeg redd jeg beit over mer enn jeg klarer å svelge unna. Jeg har lenge hatt lyst til å lage min versjon av Babettes blanket, og det burde egentlig være en passe stor jobb med litt ekstra innsats underveis.

Nå var nok forarbeidet litt for dårlig. Garnet er så tynt at teppet blir for lite, så derfor har jeg økt med ca 50% på størrelsen. I tillegg har jeg valgt garn der jeg har litt lite av tre farger, men heldigvis rikelig av den fjerde fargen som uansett skulle være den dominerende fargen. Så jeg må altså lage lapper til begge teppene parallelt og i tillegg må jeg lage ikke mindre enn tre ganger så mange som jeg opprinnelig meldte meg på med. Selv doping løser ikke denne er jeg redd.

Hittil er jeg ferdig med 33 av 414 lapper…

På fredag skulle noen av Bryggedamene fra Hobbyboden komme og holde meg med selskap på terrassen, sånn så det ut fem minutter før avtalt tid:

Bildet er ikke utydelig pga dårlig fotograf, det er nok regnet som får ta skylda.

Jeg må ha litt fri fra heklekroken innimellom, i dag fikk endelig arvingen gardina hun har bestilt til takvinduet hun har rett over senga, så nå slipper hun å sove med t-skjorte over øynene. Gardina er sydd i stoff jeg kjøpte hos Frau Tulpe i Berlin i fjor.

I hagen er det et og annet som overlever slimhorden, sannsynligvis fordi plantene er plassert på terrasse og i ampler:

10 Responses to Her hekles!

 1. irenetur sier:

  414 lapper *dåne* Mitt hadde 20, syns det var mer enn nok jeg!! Lykke til!!

 2. lise sier:

  Det gardinstoffet er utrolig fint, det kan bli en fin veske en gang i fremtiden! Det er litt av en jobb du har foran deg med lappeteppet, lykke til!

  Ja, og takk for sist!

 3. Yvonne sier:

  Så morsomt å lese om utviklingen i teppet ditt. Det er som å lese om mine egne prosjekter. For lite, for mye – fikse litt her og fikse litt der. Lykke til. Uff, nå sjekket jeg hvordan teppet ditt skal bli – og selvfølgelig fikk jeg også lyst på å lage et slikt…. Gleder meg til å se teppet ditt ferdig.

 4. Tittei sier:

  Lappeteppet blir knallfint. Du er så flink med farger. ~~;o)

 5. Cruzidull sier:

  Åh, hjelpe meg! Holder på med et hekleteppe selv. Her har det fått nevnet liksvøpet fordi det neppe blir ferdig før dagen jeg dør. Det dukket opp fra flyttelasset her forleden, akkurat som den nissen på lasset man aldri blir kvitt, men jeg fortet meg å gjemme det innerst i boden igjen. Lykke til med TdF-prosjektet. Gleder meg til å se det ferdig… om halvannen uke! 😉

 6. Anne-Ruth sier:

  Heia, heia! Det teppet blir så lekkert!

 7. AnnetteK sier:

  Ser ut til å bli ett lekkert teppe. Har planer om å hekle dette en gang jeg også.
  Det er bare å slenge seg med på Decluttering – ja til mindre rot og mer plass!! 😉

  • The End of Identity Politics – Ike Pigott takes a long, rambling run at the continued efforts by politicians and news media to force-fit all Republicans into one box and all Democrats into another. In this age of tagging, the idea that one label can effectively describe tens of millions of individuals is laughable.

  • “Go invent peanut butter george washington carver, Go play basket ball Michael Jordan go be oprah….oprah, In the year 2008 don’t run for president barrack Obama!” LOL XD

 8. ronille sier:

  Heisann. Innom med en liten sommerklem og ønske om ei fin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: