Hvor blir dagene av?

Jeg syns nettopp jeg skrev den forrige bloggposten, men det har gått flere uker jo! Jeg har blogga en hel del, men det var visst bare inne i hodet mitt og siden mine besøkende tydeligvis er dårlig på tankelesing blir det sannelig ikke mange oppmuntrende kommentarer av sånt. Er det bare jeg som driver med innihjernenblogging? Jeg har både overskrifter, tekst og bilder som er bortimot geniale til tider!

Sia sist har jeg fått lov til å strikke noe til en viktig person i livet mitt, en person som ikke har voldsom sans for det jeg produserer hvis det er hun som er mottaker. Jeg får ofte høre at det jeg lager er fint, noen ganger at det sikkert er helt greit, men det er aldri så fint at hun bare må ha det selv til tross for stadige tilbud. For et par dager kom faktisk arvingen min helt av seg selv og spurte om jeg kunne strikke ei lue til henne!!!

Denne måtte være svart og så enkel og uten fiksfakserier som overhodet mulig. Uansett – jeg er lykkelig, jeg fikk lov å strikke til henne!!!

Lue

Lua er strikka i Ebaygarn, masse kasjmir og resten merino. Mykt og deilig å strikke med, og forhåpentligvis god å ha på. Mønsteret er egenkomponert.

Når jeg nå først er inne på strikking: Springshawlsurprice skal få leve videre med feilene sine.

sss m/feil

Feilene er på bildet over, men siden det er godt sammenkrølla vises de ikke så godt.

sss clue 8

Jeg er temmelig lei av hele prosjektet. Feilene får ta en stor del av skylda, jeg liker ikke å lage noe som er så feilbefengt. Dessuten tar det mye tid, 12 uker med ganske mange timer hver uke blir rett og slett litt kjedelig i lengden. På bildet er jeg over halvveis på clue 8. Sjalet ser heldigvis ut for å bli fint, så jeg ser ikke bort fra at det blir mer lystbetont når jeg nærmer meg slutten.

Elbilen vi kjøpte i høst har ikke mange elektroniske finesser og lure duppeditter, men den har noe jeg stadig får glede av på vei fra jobb. Altmuligmannen plukker meg opp i sentrum og slipper meg av der jeg parkerer for å ta buss til jobb. Vanligvis kjører han buddyen og da bruker jeg denne:

buddystrikking

Tenk at designeren har vært så genial og lage en strikkekurv på passasjersia!

Det er tulipantid igjen, se de flotte eksemplarene vi har hatt i hus i det siste:

tulipan I

tulipan II

tulipan III

15 Responses to Hvor blir dagene av?

 1. Tittei sier:

  Det sjalet blir utrolig fint. *dån*

 2. lises sier:

  Den er ikke så verst lang denne bloggposten din heller! Luen ser veldig … lue ut. Hehe. Høres herlig ut med kasjmir og ull. Og i alle fall er det kjekt å bli anerkjent! Sjalet er imponerende, feil eller ikke feil. Jeg blir helt matt av å se på det. Og strikkekurven er jo genial! Måtte andre bilprodusenter også ta tegningen!

 3. tutten sier:

  Ja altså jeg ser ingen feil på sjalet.Tulipaner er nydelige.Kjekt at arvingen ville ha noe som mor har strikket.Ha en fortsatt fin uke.

 4. vivi sier:

  Så lekkert det sjalet blir! Ser ganske komplisert ut. Kjekt at du fikk lov å strikke til arvingen, min arving vil bare ha sokker. Gjerne flere par i uka.

 5. Cruzidull sier:

  Nei, du har rett. Jeg blogger ikke så ofte, så det er jammen godt at du holder det gående i mellomtiden. Om det så «bare» er inni hodet 😉 (Diagnse bloggaholoc eller bloggofren?)
  Den intrigerte strikkekurven var jo bare helt genial! På min side av vår bil skråner det slik at alt som evt. legges der havner i fanget eller på gulvet til sist.

 6. Solfrid sier:

  Ja, jeg lurer også på hvor dagen blir av. Men du er flinkere enn meg for du blogger nå i hvertfall inne i hodet ditt 🙂
  Jeg har nå ruslet litt rundt her hos deg og likte meg godt i ditt lille univers.
  Håper dere vil trives i det nye huset.

 7. vivi sier:

  I dag ble jeg forresten kjent med en av dine gamle naboer:)
  Verden er ikke så stor!

 8. grethe sier:

  Oj…. jeg skrev da kommentar på det forrige innlegget ditt i går…at det hadde stått så lenge hadde gått meg hus forbi. Men du og du, så fint det sjalet blir. Det må behandles med gullhansker når du blir ferdig. Vi er på Møre …. vinden og regnet pisker på vinduet…. et deilig blogge og håndarbeidsvær. Gleder meg til kjøreturen hjem igjen, for da får jeg strikket masse…. forhåpentligvis.

 9. Merete sier:

  Genialt med biler med innebygd strikkekurv. Det burde egentlig være et must på alle biler.
  Skjalet er bare vakkert!

 10. Ronille sier:

  Ja her var det masse nytt sida sist eg var innom. Ønsker deg ei fin helg.

 11. Anne-Ruth sier:

  Du, det der med innihjernenblogging høres kjent ut. Jeg har stadig knallgode overskrifter i tankene, men de er borte når jeg skal bruke de *sukk*

 12. mimouna sier:

  Her hadde jammen nesten alle Bryggen-damene vært innom før meg jo! Sjalet ditt blir nydelig, og feilene forsvinnner når du bruker det. Litt folder + at du er i bevegelse, og vips er de helt usynlige. De vil nok synes best under blokkingen da, så får du stålsette deg. Skikkelig vårlig farge du strikker i.

  Jeg lager supergode blogginnlegg om natten når jeg har feber jeg. Sikkert like greit at de forblir i hodet…..

  God helg!

 13. irenetur sier:

  Kan ikke se noe feil jeg heller, sjalet er et imponerende stykke arbeid!!!

 14. Fru Fryd sier:

  Sjalet er nydelig, og jeg kan heller ikke se feilen. Jeg fniste litt når jeg leste om denne inni hode bloggingen. Jeg kjennner meg slik igjen!! Jeg tar bilder og planlegger, men så kommer kvelden og tiden flyr avsted…

  Ha en fin helg:-)

 15. do you know any information about this in english?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: